WIE IS WIE


WIE IS WIE

Treez

 

Treez is Master in de Lichamelijke Opvoeding. Ze heeft een verleden als topsporter acrobatische gymnastiek en is docente gymnastiek aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarnaast is ze trainer A personal training, trainer B aquafitness en wil ze binnenkort ook trainer A aquafitness worden.  


                         


 


Bart


Bart is onze goedlachse aquacoach. Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en gek op sporten. Mensen op een gezonde manier laten bewegen is elke les

opnieuw zijn grote drijfveer.  Barts aquales staat garant voor een stevige dosis onderbouwde aquaoefeningen op zeer gevarieerde muziek. 


 


 Kris


Van alle lesgevers is deze fervente duursporter veruit het meest bezeten door het sportvirus! Kris staat elke dag op met sport en gaat ermee slapen. Als regent Lichamelijke Opvoeding en Trainer B Triathlon heeft hij bakken ervaring met het geven van sportlessen. Kris stond in het verleden aan de basis van het ontstaan van verschillende sportclubs en verrast de deelnemers graag met een grap!


    

 

Ingrid


Ingrid is zowel professioneel als in haar vrije tijd heel veel bezig met sport en gezond bewegen. Ze geeft lichamelijke opvoeding in het secundair onderwijs en heeft ook heel wat ervaring met lesgeven in verschillende dans- en aerobicsstijlen. Zelf houdt ze van veel verschillende sporten: lopen, dansen, snowboarden...


Pascale


Pascale is onze enthousiaste lesgeefster van de aqualight-lessen op donderdag. Ze is licentiate lichamelijke opvoeding en vult haar dagen met sport: professioneel tijdens het lesgeven op school, na de schooluren tijdens de verschillende bijlessen die ze geeft en in haar vrije tijd sport ze ook nog voor haar eigen plezier!

Sara


Sara is ondertussen een vaste waarde bij AquafunPajot! Ze behaalt dit jaar haar diploma kinesitherapie en is dus dagelijks bezig met het menselijk lichaam. Haar ervaring met het geven van ritmische groepslessen en haar enthousiasme zijn haar grootste troeven.